avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Va rog să mă ajutați cu o situație. M ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Va rog să mă ajutați cu o situație. M am întors ...

Buna seara. Va rog să mă ajutați cu o situație. M am întors la muncă din CCC când bebita avea 5 luni, in aprilie 2022. Acum, firma unde lucrez a rămas fără proiect și își transferă angajații la o altă firmă de la 01/12. Întrebarea mea este: daca nu accept transferul, poate firma sa mi dea șomaj?

Alte discuții în legătură

Sarcina în șomaj tehnic Miha-Miha Miha-Miha Bună ziua, am și eu următoarea situație. Pe data de 01 Aprilie am intrat în șomaj tehnic deoarece firma la care lucrez din Martie 2018 a suspendat ... (vezi toată discuția)
Gravida pe perioada somajului.. maria 84maria24 maria 84maria24 Buna ziua Am si eu nevoie de un raspuns... Lucrez la o firma din septembrie 2006, iar acum cred ca mai putin de 2 luni nu va mai dura ..adica se inchide ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)