avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Masina in leasing, firma radiată
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Masina in leasing, firma radiată

buna ziua!
Firma mea are o masina luată in leasing de la TBI, Firma s-a radiat pe motivul Insolventa. Nu am terminat de plătit ratele. Firma de leasing nu a vrut sa ia masina inapoi. Ce se întâmpla cu masina?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
LongingIngernot, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu vreau insolventa moltobene moltobene Buna ziua , am avut o firma ...nu mai am activitate pe ea din anul 2009 , luna ianuarie....inainte de asta luasem o masina in leasing cu aceasta masina am ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Actionarea in judecata de catre leasing mikaella_10 mikaella_10 Am o problema, daca ma puteti ajuta... Am avut o masina in leasing pe care mi-a luat-o leasingul pt neplata a 2 rate. Firma pe care a fost facut leasingul a ... (vezi toată discuția)