avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plângere pentru profesoara de mate si pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plângere pentru profesoara de mate si pentru directoare.

Buna ziua!
As dori sa cer ajutorul si indrumarea dumneavoastra, ce si cum trebuie sa fac?
Sunt elev la un liceu din Iasi si am o problema cu profesoara de matematica.
Am primit saptamana trecuta 8 minusuri pe platforma Adservio fara motiv. In momentul in care am vazut, am dat mesaj prin intermediul platformei profesoarei respective pentru a intreba-o pentru ce sunt acele minusuri.
Dumneaei imi raspunde si imi spune ca minusurile sunt pentru temele si fisele nefacute, eu avand toate fisele si temele facute si o parte din ele chiar si semnate de catre dumneaei.
In ziua in care am avut ora cu dumneaei, am intrebat-o si am rugat-o sa imi explice fata in fata pentru ce sunt minusurile. Aceasta pe un ton rastit mi-a spus din nou ca sunt pentru temele nefacute si pentru fisele de lucru nefacute. In momentul acela i-am aratat temele si fisele de lucru, i-am demonstrat ca le am pe toate, la care aceasta raspunde pe un ton rastit ca ea nu imi va anula minusurile si ca nu am de cat sa iau plusuri pentru a acoperi minusurile.
In momentul acela, in pauza a venit si tata pentru a discuta cu doamna profesoara despre acest aspect.
Tata a discutat foarte frumos cu ea si pe un ton calm, si a spus sa imi dea niste fise de lucru ceva pentru a anula minusurile, in timp ce doamna profesoara a ridicat vocea atat la mine cat si la tatal meu si a spus ca ea nu are timp sa stea sa imi corecteze mie fisele, ca ea are peste 300 de elevi.
Am mers frumos la directoare si am discutat despre acest aspect, si acolo directoarea discutant cu noi pe un ton scarbit ca o sa repare si o sa discute cu profesoara. Intre timp apare si profesoara de matematica unde spune ca ea a oferit aceasta oportunitate de a lucra niste fise dar am refuzat noi, exact inversul a ce a spus cand eram in pauza.
Am vazut ca nu se poate discuta nici cu profesoara, dar nici cu directoarea asa ca ne gandim sa facem o plangere la inspectorat.

Mentionez ca vreau sa ii fac plangere profesoarei cat si directoarei deoarece, la un incident in care un elev al scolii mi-a stricat ochelarii, aceasta a dat numarul meu mamei respectivului fara stiinta mea iar mama respectiva s-a luat de mine, intr-un final ajungand sa imi plateasca ochelarii, dar pentru faptul ca s-a dat numarul meu, datele mele personale, fara stiinta mea, as dori sa fac plangere si pentru asta.
Ce si cum trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare la 1 si declararea repetentiei florianadumitra florianadumitra Buna ziua! Sunt o mama disperata si va rog sa ma ajutati daca se poate. Fiul meu, elev in clasa a IX-a, a avut de nenumarate ori discutii cu profesoara de ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a chema in instanta angajatorul CezarDugan CezarDugan Buna ziua, Povestea este un pic mai lunga dar voi incerca sa o scurtez cat de mult posibil. In Octombrie 2010 am fost angajat la depozitul unei societati pe ... (vezi toată discuția)