avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineața soțul meu a fost închis pt conducere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineața soțul meu a fost închis pt conducere fără ...

Buna dimineața soțul meu a fost închis pt conducere fără permis a primit pedeapsă de un an jumate din pedeapsa mai are jumătate de executat nu are rapoarte a făcut cursuri a ieșit la munca întrebarea mea este se poate cere arest la domiciliu prin redeschiderea dosarului?va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cand se depune cererea de liberare conditionata BiaByanca BiaByanca Buna seara. Sotul meu a primit o pesdeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar, incepand in 24.06.2020. A iesit la munca, a participat la cursuri si ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața daca pedeapsa este de un an jumate după cât ... Ana enache Ana enache Buna dimineața daca pedeapsa este de un an jumate după cât timp se poate cere eliberarea condiționată?a fost închis pt conducere fără permis și băut (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)