avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .O nelamurire am si eu cu privire la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .O nelamurire am si eu cu privire la situatia parintilor ...

Buna ziua .O nelamurire am si eu cu privire la situatia parintilor mei ,,,,mama mea a decedat in urma cu 6 ani Tatal se casatoreste si casa care au facut-o este pe pamintul mamei dat de bunicul de 50 de ani dar fara acte pe casa contruita a au acte ,platesc impozit ...bunicul a murit si in casa lui a venit o sora a mamei care a preluat totul si plateste ea impozit pe totate paminturile .putem baga taxa de succesiune dupa mama -ce drepturi are tata acum fiiind casatorit -ce drepturi au ceilalti frati -sora ei si mai are un frate.+nepoti- ai unui frate decedat si el. multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire ani.nastase ani.nastase mama mea a plecat in anul 1994 la tara sa aibe grija de mama ei si dupa decesul mamei ei de fratele ei.impozitul pe pamint si casa le-a platit mama in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici ContSters278009 ContSters278009 Bunicii mei dupa tata au decedat, si dupa ei au ramas 2 locuri de pamant. Au avut 3 copii, din care mai traieste doar o fata , matusa mea. Tatal meu era ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popa_Cezar Popa_Cezar Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat ... (vezi toată discuția)