avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de mandat si CIM la o alta firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de mandat si CIM la o alta firma

Buna ziua,
am o intrebare legata de contractul de mandat. Datorita schimbarilor fiscale de la 01.01.2023 doresc sa imi fac contract de mandat, eu fiind administratorul si asociatul unic al firmei. In prezent eu sunt angajat cu CIM la o alta firma.
Intrebarea mea este, se poate sa fiu si angajat la o alta firma cu CIM cu norma intreaga dar in acelas timp sa am si contract de mandat cu firma mea?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Carte de munca administrator alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am o nelamurire. am deschis recent o societate srl al carei asociat unic si administrator sunt eu. precizez ca am deschis aceasta firma pentru un ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă exista un srl fără angajați in prezent, cu ... sabweb sabweb Buna ziua, Dacă exista un SRL fără angajați in prezent, cu 2 administratori (care sunt și asociați 50%-50%), fiecare administrator are contract de ... (vezi toată discuția)