avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări burebista7
                      Utilizator

burebista7
                      Utilizator                    

Mario780	                   

Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
	                    Mario780	                   

Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)

Iulian81	                   

Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica  sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian81	                   

Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica  sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)

Muresan Felicia	                   

Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:
 In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)
	                    Muresan Felicia	                   

Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:
 In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)