avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diplomele din EU in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diplomele din EU in Romania

Am terminat 8 clase in Italia, am facut 3 ani sc. profesionala in meseria de prelucrator prin aschiere si CNC, acum ne-am intors in tara si m-am lovit de o problema care ma depaseste si va cer ajutorul.
Vreau sa ma angajez la o fabrica de profil dar nu pot sa ma angajeze decat ca necalificat #-o. Va rog sa ma indrumati spre ... birourile care sa-mi certifice diploma.

:help: . :bow:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 21 Ianuarie 2010
exista o comisie de echivalare a studiilor
[ link extern ] /
Adresati-va Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educatiei ... Calificările obţinute de cetăţenii români, cetăţenii din ţările Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi din Confederaţia Elveţiană în ţările terţe, care dau acces la profesiile reglementate din România, sunt recunoscute de către CNRED în vederea accesului la piaţa muncii din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoaştere acte de studii superioare cetățeni terți pentru accesul pe piaţa forţei de muncă Adriana7777777 Adriana7777777 Am nevoie de un model de adresa din partea angajatorului, în care se solicită eliberarea atestatului de recunoaștere în vederea obținerii autorizației de ... (vezi toată discuția)
Mi se echivalează studile făcute in anglia dacă m-aș întoarce in românia? ChiraA ChiraA Buna ziua! Am o întrebare...eu stau in Anglia de 3 ani și m-aș gândi serios sa ma întorc in România dar probleme e ca in Romania acum ar fi trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Angajare euiulian euiulian Buna ziua, Sotia mea si-a depus dosarul de angajare la Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, ca salariat civil pentru functia de ... (vezi toată discuția)