avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model hotarare AGA doi asociati dizolvare si lichidare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model hotarare AGA doi asociati dizolvare si lichidare voluntara

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model hotarare AGA a doi asociati care vor sa inchida si sa lichideze voluntat societatea sa o si radieze,,iar la ONRC mi-a spus ca trebuie sa mai adaug in hotarare si ca societatea nu are datorii si nici creante.

Cum ar trebuii sa arate acest articol in hotararea AGA?

multumesc daca ma poate ajuta cineva cu un model.

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere snc campary campary Salut! Parintii mei detin impreuna o societate in nume colectiv care a functionat din 1994 si pana acum. Ambi sunt actionari si detin fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)
Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)