avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar

Buna ziua ,

Am urmatoarea situatie : din contul de revolut am putut adauga suma de 500 ron din contul de western union ( pe acest cont nefacand nicio tranzactie din care sa rezulte aceasta suma , a fost 0 ) au avut niste probleme cu sistemul si s-a putut face acest lucru. Acum dupa 1 luna Western Union s-a trezit ca am o datorie de 500 ron si sa platesc in 2 zile aceasta suma ca altfel se va ajunge la poprire pe conturi etc..

Daca se poate sa imi spuna cineva in aceasta situatie ce pot face? Nu mi se pare normal , ar trebui sa isi asume propriile greseli din partea lor , eu pot arata ca pe acel cont nu am avut niciodata aceasta suma dar sistemul lor m-a lasat sa adaug acesti bani.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Strainatate molplayer molplayer Buna Am o intrebare legat de un caz. Anul trecut am vrut sa plec in strainatate in Elvetia. Am aplicat pe un anunt gasit pe internet si am luat ... (vezi toată discuția)
Inselaciune molplayer molplayer Buna Ziua Am o intrebare legat de un caz. Anul trecut am vrut sa plec in strainatate in Elvetia. Am aplicat pe un anunt gasit pe internet si am luat ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe sumele primite prin western union? melinduta melinduta Buna ziua, Am primit o executare silita pentru ''conturile dumneavoastra bancare si a celorlalte venituri periodice realizate''. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)