avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensii pilon II Bună ziua. Soțul meu are fond de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensii pilon II Bună ziua. Soțul meu are fond de pensii pilon II . El a decedat ...

Bună ziua. Soțul meu are fond de pensii pilon II . El a decedat și moștenitor este fiica mea , care are și ea un fond de pensii pilon II . Mi s-a spus , conform prevederilor legale , ca fondul soțului va fi virat automat în contul fiicei . Întrebarea mea este de ce fiica mea nu poate beneficia de acești bani în mod fizic ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:18, 8 Decembrie 2022
Ați dezbătut succesiunea după soț?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilonul ii mostenire grf grf buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi Povestea ar fi urmatoarea: \\"Un unchi a decedat iar eu as fi unul dintre mostenitori cota ... (vezi toată discuția)
Retragere pensie pilonul 2 problemapensie problemapensie Buna seara, problema e in felul urmator: tata a cotizat la pilonul 2 de pensii private, si a decedat de cancer. Ulterior, cand ne-am interesat despre fondul ... (vezi toată discuția)
Succesiune zoltan_zoltan zoltan_zoltan Buna ziua, daca singurii mostenitori ai defunctului meu socru sunt sotia lui si fiica lor, mai este nevoie sa se faca succesiunea intre ele in cazul in care ... (vezi toată discuția)