avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensii pilon II Bună ziua. Soțul meu are fond de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensii pilon II Bună ziua. Soțul meu are fond de pensii pilon II . El a decedat ...

Bună ziua. Soțul meu are fond de pensii pilon II . El a decedat și moștenitor este fiica mea , care are și ea un fond de pensii pilon II . Mi s-a spus , conform prevederilor legale , ca fondul soțului va fi virat automat în contul fiicei . Întrebarea mea este de ce fiica mea nu poate beneficia de acești bani în mod fizic ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:18, 8 Decembrie 2022
Ați dezbătut succesiunea după soț?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilonul ii mostenire grf grf buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi Povestea ar fi urmatoarea: \\"Un unchi a decedat iar eu as fi unul dintre mostenitori cota ... (vezi toată discuția)
Retragere pensie pilonul 2 problemapensie problemapensie Buna seara, problema e in felul urmator: tata a cotizat la pilonul 2 de pensii private, si a decedat de cancer. Ulterior, cand ne-am interesat despre fondul ... (vezi toată discuția)
Pilonul ii de pensie - mostenitori ? ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA Buna dimineata . Prietenei mele in varsta de 37 ani i-a decedat sotul in varsta de 46 ani in urma unui cancer pulmonar acum sase luni . Decedatul a fost ... (vezi toată discuția)