avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua Va rog sa ma scuzati ca va deranjez dar am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua Va rog sa ma scuzati ca va deranjez dar am nevoie de ...

Buna ziua Va rog sa ma scuzati ca va deranjez dar am nevoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie. In 2018 am inmatriculat masina proprietate cu nr de Belgia in România .O firma s-a ocupat de toate actele inclusiv de cele necesare pentru impozit .Cu o luna in urma am vindut masina si am avut surpriza sa vad ca masina a fost incadrata gresit la capacitatea cilindrica 1900 in loc de 2200 .Mi-au recalculat impozitul dar si penalizarile care sunt destul de mari.Masina o foloseam odata pe an cind veneam acasa,am inteles ca este datoria mea sa platesc impozitul si am platit cit a venit dar de ce trebuie sa platesc acum si penalizare pentru ca un functionar nu si-a facut treaba cum trebuie. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Plata cu intarziere impozite si taxe cosvad cosvad Buna ziua, Din cauza ca au gresit suprafata terenului, am primit de la taxe si impozite o decizie referitoare la obligatiile fiscale pentru plata cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru impozit auto neplatit. Alexandru321 Alexandru321 Buna ziua, Detin o rabla de masina fabricata in 1991 cu capacitate cilindrica 4200cc. Masina nu mai exista fizic, a fost taiata si nu mai am decat numerele de ... (vezi toată discuția)
Inpozit auto primarie ContSters119625 ContSters119625 am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit momentan ... (vezi toată discuția)