avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am încheiat un contract de uzufruct pentru imobilul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am încheiat un contract de uzufruct pentru imobilul în care ...

Am încheiat un contract de uzufruct pentru imobilul în care locuiesc în prezent, situat în provincie, având viza de reședință.
Fiul meu a rămas în apartamentul situat în București pe care îl deține tot cu contract de uzufruct.
Contractul de furnizare de energie electrica pentru locuință din provincie a rămas pe numele meu iar consumul îl achit eu.
În aceste conditii pot beneficia legal de compensare la energia electrica și pot completa declarația pe propria răspundere ca nu beneficiez decât de un loc de consum?

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei mr_bachus mr_bachus Am domiciliul, locuiesc si ma gospodaresc singur intr-un apartament care apartine parintilor mei, parinti care lucuiesc de 8 ani in provincie, sunt scosi din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru că fiul meu nu îndeplinea condițiile pentru ... was57 was57 Bună ziua! Pentru că fiul meu nu îndeplinea condițiile pentru cumpărarea unui apartament prin credit ipotecar, am cumpărat eu apartamentul prin credit ... (vezi toată discuția)
Plata energiei electrice pe scara blocului MileaMihaela MileaMihaela Locuiesc pe o scara cu 16 apartamente si va intreb cum este legal a fi efectuata plata energiei electrice pe scara : valoarea totala a energiei se imparte la ... (vezi toată discuția)