avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei

Am domiciliul, locuiesc si ma gospodaresc singur intr-un apartament care apartine parintilor mei, parinti care lucuiesc de 8 ani in provincie, sunt scosi din cartea de imobil a administratiei, insa in C.I. au domiciliul la aceeasi adresa a locuintei in cauza. Mentionez ca am un frate mai mare care locuieste in alta locuinta in baza unui contract de inchirieresi care detine un autourism cu capacitatea cilindrica mai mare de 1600 cm.. Venitul meu ma indreptateste sa beneficiez de ajutoarele de chirie si nu detin bunuri din cauza carora nu as putea intruni conditiile de acordare a subventiei pentru incalzire.
Intrebarea mea este daca, in aceste conditii, pot beneficia de ajutorul pentru incalzire si daca pot completa eu cererea de acordare a acestui ajutor ca `persoana singura`, in baza unei procuri din partea parintilor mei. mai am nevoie si de alte documente care sa ateste faptul ca eu locuiesc si magospodaresc singur in aceasta locuinta? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
mr_bachus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:01, 3 Noiembrie 2011
Procurati-va cererea/declaratia pe proprie raspundere, completati-o, mergeti la as. prop. pentru viza. La noi actiunea aceasta s-a facut centralizat prin as. prop. Daca este cazul, trebuie sa mergeti dvs. sa depuneti ac. cerere - va indruma as. prop. unde trebuie depusa. Din cate stiu sunteti in intarziere...
Nu va trebuie acum documente justificative, doar daca se face o ancheta sociala si chiar pe dvs. va "nimereste"... Cereti ajutorul administratorului pentru completarea documentului. Sunt pe-acolo cateva particularitati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventie la caldura? alexandra22 alexandra22 Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru gaze naturale 2012-2013 adelinelus adelinelus Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti cum pot sa fac sa beneficiez si eu de subventie pt gaze de la stat. Prezint urmatoarea situatie: - Locuiesc ... (vezi toată discuția)