avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia/Parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia/Parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara SMS/MINUTE atunci cand te asculta !?

Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat la harta cu niste procurori si politisti iar pespectivii ma urasc din ficati.

In fine, de 3 luni incoace primesc gratuit 2000 minute sau SMS nationale. Nu mi se pare normal, pt. ca nu mi-am incarcat in tot acest timp cartela. Nu exista nici o oferta la Orange cu o asemenea ditamai optiunea, deci se exclude ca cineva sa-mi incarce cartela din greseala. De asemenea primesc SMS mereu "Felicitari! Ati primit 2000 min sau SMS nationale cadou cu termen de validitate 30 de zile." Daca le consum inainte de termen , imediat ziua urmatoarea din nou "Felicitari! ..."

Am sunat la Serviciul de Relatii Clienti, si i-am intrebat de ce primesc acele bonusuri si nu au fost capabili sa-mi zica motivul !!!

E o practica a parchetului? Ca atunci cand nu mai poti vorbi sa-ti incarce ei cartela oferindu-ti bonusuri doar sa obtine informatii cu care sa te poata infunda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:01, 8 Februarie 2015
Am un amic care are telefonul pus sub urmarire si desi si-a reziliat contractul cu firma de telefonie mobila si nu a solicitat ca numarul sa fie atribuit unei cartele prepay, vorbeste nelimitat :yes:
Nu primeste niciun sms, iar cand a format numarul din trei cifre ca sa afle cate minute/sms/etc are alocate, n-a primit niciun raspuns.
Noi, cunoscutii lui, stim si-l invidiem!
Nu-i de ici, de colea, sa ai convorbiri gratuite.

Lol. Organele de ancheta sa cumpere credit de mobil pentru cei ascultati? Pai in cazul asta mare parte din populatie ar vrea sa fie ascultata, ca sa nu plateasca abonament (bine, ca tot din taxe ar proveni banii).
Poate acele ,,persoane dubioase" vă încarcă cartela, ca să mai puteți vorbi cu ele, să nu vă expire cumva cartela.Poliția nu ar investi în așa ceva, în opinia mea.
Probabil ca pe langa tombola bonurilor fiscale s-a infiinta si o tombola a dosarelor penale si au uitat sa va anunte ca ati castigat. Zic si io, vorba lui milika.
Glumesc, desigur. Sunt sigur ca exista o explicatie simpla si rationala la problema misterioasa a minutelor gratuite care sa nu implice parchetele cheltuind banii publici pentru a plati convorbirile telefonice ale celor urmariti penal.
Mie mi-au luat bani si apoi mi-au dat net...
Mi-au dat banii inapoi si net recompensa...
Pe bune...
Dar nu am avut timp sa il folosesc...

Nu am auzit de asa ceva desi logic ar putea sa fie...
Cred ca ar putea face gratis asa ceva...si nu ar costa...
Nu politia asculta de fapt telefoanele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurator conversatii telefonice lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni/doamne, Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Sms-uri jignitoare Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Sotia primeste de 2 saptamani pe telefonul mobil mesaje continand injurii. Ce se poate face in acest caz? De asemenea, inainte de a trimite ... (vezi toată discuția)