avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza extrajudiciara mobilier interior
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza extrajudiciara mobilier interior

Expertiza extrajudiciara mobilier interior

Am mobilat integral un apartament printr-o firma de design interior (cu contract, proiect tehnic mobilier). Firma de design a subcontractat lucrarea unei societati producatoare de mobila.

Avand in vedere neintelegerile si diferentele dintre proiect si realitate, as dori sa gasesc un expert judiciar care sa imi intocmeasca o expertiza tehnica la mobilierul apartamentului la momentul receptiei finale. Ideal din zona Botosani, Suceava, Iasi.

Va rog sa imi spuneti daca acesta ar fi primul pas necesar intr-o astfel de situatie.
Orice sfaturi sunt binevenite. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:14, 23 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va sfatuiesc sa contactati un expert tehnic judiciar. Raportul intocmit de acesta ca expertiza tehnica extrajudiciara poate fi avut in vedere de instanta daca veti deschide actiune in justitie.
Gasiti aici lista cu experti/ specialisti tehnici judiciari, pe judete si specializari de expertiza, aprobata de catre MJ: [ link extern ]
Alegeti persoana convenabila pentru dvs.
Ar fi bine sa faceti in scris, din timp, observatiile dvs. la proiect versus realitate in apartament si sa le trimiteti firmei de design cu care banuiesc ca aveti contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză extrajudiciară mobilier Silviu R Silviu R Cum pot găsi un expert judiciar care să îmi întocmească o expertiză tehnică la un mobilier? Am căutat în lista publicată de MJ și nu am găsit pe ... (vezi toată discuția)
Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica lucrare tamplarie pvc Annemari Annemari Deoarece am intampinat multe probleme cu o firma cu care am incheiat un contract de executie si montare tamplarie PVC ( si anume 6 usi interior) doresc sa se ... (vezi toată discuția)