avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica lucrare tamplarie PVC
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica lucrare tamplarie PVC

Deoarece am intampinat multe probleme cu o firma cu care am incheiat un contract de executie si montare tamplarie PVC ( si anume 6 usi interior) doresc sa se efectueze o expertiza tehnica a acestei lucrari. Inca astept raspunsul de la OPC, dar pana il primesc vreau sa aflu cum si unde pot solicita o expertiza tehnica pt aceasta lucrare.
Cel mai recent răspuns: Annemari , utilizator 19:22, 1 Iulie 2015
Puteti contacta un expert tehnic judiciar in specialitatea mecanica - cu experienta in tamplarie metalica/ PVC pentru partea de ctie metalica/ PVC respectiv un expert in specialitatea ctii. pentru partea de montaj tamplarie PVC in apartament. Ii gasiti in lista afisata pe site-ul MJ - experti/ specialisti tehnici judiciari, respectiv afisati pe specializari la Biroul local pentru expertize tehnice judicare de pe langa Tribunalul din judetul dvs. sau daca veti cauta direct pe internet.
Daca veti contacta un expert tehnic judiciar, expertiza efectuata de acesta poate fi avuta in vedere si de catre instanta de judecata daca veti ajunge la proces cu firma respectiva.
Daca veti contacta un expert tehnic extrajudiciar, expertiza efectuata de acesta poate sa nu fie avuta in vedere de catre instanta de judecata daca veti ajunge la proces cu firma respectiva.
Personal nu inteleg ce raspuns asteptati de la OPC. Eventual daca firma nu a respectat termenii contractuali (pret, materiale, termene, etc.) si partea de garantii.
Banuiesc ca in final problema dvs. se poate transa doar in instanta, daca nu veti ajunge la o intelegere amiabila cu firma respectiva.
Va multumesc pentru raspun. La intrebarea : " ce asteptati de la OPC?" ..pai simplu,incheierea documentelor de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)
Verificare documente vechi danaa1 danaa1 Doresc sa stiu cum pot verifica un act vechi. Am o suspiciune cu privire a unor documente pe care consider ca nu sunt facute si semnate la timpul lor, ci ar fi ... (vezi toată discuția)
Expert constructii - face si expertiza la teren fara incuviintarea instantei adriana-adriana adriana-adriana Va rog sa mi spune ti daca e posibil ca un expert desemnat de judecator pentru a se ocupa doar de constructii poate sa masoare terenul si sa puna raport de ... (vezi toată discuția)