avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate deconta o factura de servicii turistice ,pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate deconta o factura de servicii turistice ,pt care unitatea ...

Se poate deconta o factura de servicii turistice ,pt care unitatea de cazare detine doar o nota de clasificare si nu certificat de clasificare ? Nota de clasificare este eliberata la 5 luni dupa intocmirea facturii de cazare, de hotelul respectiv.

Alte discuții în legătură

Decontare servicii turistice mapn Botox Botox Bună ziua, unitatea militară unde lucrez nu dorește să-mi deconteze factura pentru serviciile turistice, pe motiv că Vila unde am fost cazat nu este in ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Turism expertsdata expertsdata am nevoie, va rog , de ajutor in desfasurarea corecta a unei activitati hoteliere. mai exact este vorba de un hostel si nu stiu exact ce fel de evidente ... (vezi toată discuția)