avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua! Speta mea ridica probleme dintr-un dosar ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua! Speta mea ridica probleme dintr-un dosar depus catre ...

Buna ziua! Speta mea ridica probleme dintr-un dosar depus catre Casa Verde. Dosarul era complet si faptul ca desi am incarcat in platforma si verificat documentele, firma in cauza nu a dorit sa transmita numele in liste. Ca atare, am pierdut dosarul, termenul a trecut, acum este dusa oportunitatea de a avea panouri solare. Am studiat regulamentele, sunt pevederi in care aveau posibilitate chiar si in ianuarie, februarie anul acesta sa transmita, dar nu au dorit, mi-au spus fatis. Ma intereseaza daca este o actiune rapida posibila pe acest caz, sau cu sanse foarte mari fara de prejudiciul de 20000 lei de la stat pierdut.

Un an nou cu bine!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:42, 31 Decembrie 2022
Este dreptul dvs. sa deschideti o actiune in instanta. Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta de judecata si cat de rapid se va solutiona cauza.
Trebuie parcurse niste termene. Posibil sa se dispuna de catre instanta o expertiza tehnica judiciara pentru a se stabili conditiile in care s-a amanat/ nu s-a transmis numele dvs. in liste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura apel ( procurorul a luat dosarul de la judecatorie pentru studiere ) mihai341 mihai341 Va cer sa imi confirmati daca aceasta este procedura legala. Sunt inculpat intr-un dosar penal in care am fost acuzat de catre parchet. Prima instanta s-a ... (vezi toată discuția)
Comunicat mj referitor la posibilitatea de a transmite partilor hotararile in format electronic tzuku51 tzuku51 Am citit pe sit-ul MJ un comunicat pe care il redau partial. Stie cineva mai mult? A intrat in vigoare? Daca da,cu ce act normativ? Comunicat de presa ... (vezi toată discuția)