avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model cerere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model cerere

buna ziua.imi spuneti va rog unde gasesc un model de cerere prin care dorec sa vizualizez dosarul,eu find inculpat,de la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: ContSters150709 , utilizator 20:22, 5 Iunie 2010
Nu exista model de cerere. Daca doriti sa studiati dosarul, fiind inculpat in cauza, mergeti la arhiva instantei, dati actul de identitate si solicitati dosarul la studiu. Dupa ce ati studiat dosarul, vi se va inapoia actul de identitate dupa ce veti fi inregistrat.
Unele instante au niste "fluturasi" tipizati care trebuie completati de catre solicitant pentru studiu dosar in care se va indica numele solicitantului, nr. si seria actului sau de identitate, nr. de dosar si termenul de judecata. ;)
va multumesc frumos.mi-ati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar si efectuare copie roberto27 roberto27 Buna ziua, Am un proces civil pe rol. As dori sa-l studiez si eventual sa fac o copie dupa un act depus la dosar. Banuiesc ca asta se poate face la ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Sunt chemat in instanta , ca parat , intr-un dosar de iesire din indiviziune . As dori sa stiu ce acte sunt depuse la ... (vezi toată discuția)