avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara ,Daca la judecata de fond a unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara ,Daca la judecata de fond a unei contestatii la executare ...

Buna seara ,Daca la judecata de fond a unei contestatii la executare in calitate de parat am castigat la toate capetele de cerere la apelul declarat de reclamanta mai este obligatorie intampinarea deoarece nu sunt dovezi noi practic se cere o rejudecare a unor aspecte pe care instanta de fond le-a motivat in drept si in fapt.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 11:17, 8 Ianuarie 2023
Procedural întâmpinarea rămâne obligatorie,oricum dvs va faceți apărări referitoare la motivele de apel invocate în timp ce la fond ați făcut întâmpinare referitor la acțiunea reclamantului..
Buna seara .actiunea de la fond este aproape identica cu motivele din apel Spun aproape pentru ca in apel nu a mai reiterat exceptia prescriptiei in rest motivele sunt la fel,iar instanta de fond a raspuns motivat in drept si in fapt acestora.Intrucat nu sunt criticate si nu se arata unde a gresit sau a aplicat vre-o norma juridica intr-un mod gresit nu vad ce as putea sa dovedesc in plus sau in minus ceea ce instanta de fond a transat,
Faceți cum considerați dvs va reprezentați singur asa ca în cazul ipotetic în care se admite apelul nu puteți injura avocatul ,eventual va injurati pe dvs în gând...
Buna ziua.D-le avocat foarte putini avocati isi asuma un rezultat de succes.La procesul meu apelul de care am facut vorbire este in mod clar introdus in scopul tergiversarii executarii silite,eu stiu mai trebuie sa se prinda si judecatorul.O zi buna.
Probabil judecătorul se prinde ,dar nu are ce sa faca,dacă este investit cu o cerere trebuie sa o judece.Azi va judecați dvs mâine poate o sa aveți o alta speta și interesul dvs va fi sa tergiversati,astfel de situații se întâmplă.. Succes!

Alte discuții în legătură

O opinie , va rog - apel incident sau nu? Corina Dina Corina Dina Printr-o hotarare judecatoreasca , instanta a respins cererea de chemare in judecata a reclamantului , eu fiind parat . Desi am invocat exceptia prescriptiei ... (vezi toată discuția)
Tergiversare proces so2ro so2ro Buna seara , Exista un proces. Partea reclamata ori nu se prezinta ori nu depune la dosar actele cerute de instanta ( acte cerute la prima infatisare nu au ... (vezi toată discuția)
Reiterarea unui capat de cerere la judecata caruia ai renuntat la fond - se poate in recurs? dandanaua dandanaua Mai intai, bun gasit tuturor dupa cateva luni in care eu am lipsit, fara sa vreau (sanatatea care nu e, bat-o vina) de pe forum.Sunt fericita ca sunt din nou ... (vezi toată discuția)