Am avut o datorie la asociatia de proprietari, a fost executata silit si am platit o suma mare. Executorul a comunicat cat a luat el insa asociatia de proprietari refuza sa spuna cum a distribuit banii astfel incat la avizier apare platita o suma ridicol de mica din total datorie. Consider ca e obligatia lor sa spuna cum au folosit banii mei intrucat acum au aparut cu o alta datorie fantasmagorica, iar vor sa execute apartamentul, vor incepe un nou proces. Am reclamat la primarie monstruozitatea si alea ca de obicei se spala pe maini. In aceasta asociatie sunt 4 hoti care se sustin unul pe altul si fac cheltuieli cu mult peste cele din statut prevazute si fara a avea aprobarea adunarii generale. Pe mine ma intereseaza ce pot face sa am exact situatia datoriei si sa se stearga cheltuielile umflate puse de ei la plata fara a fi bugetate si cu mult peste statut. Pot face eu audit pe banii mei insa concluziile nu trebuie admise de o instanta? Ce fac eu cu concluziile? Am avut surpriza neplacuta ca la primul proces de pretentii jduecatoarea de la sectorul 4 sa respinga obiectivele expertizei financiare propuse de mine si nici macar nu a motivat ca doar se poate!!!! Deci ce as putea sa fac in situatia asta in care furtul e evident?
Daca dv ati fost inregistrat cu debit ,asociatia de proprietari dupa primirea sumei de la executor a operat in evidenta fisei dv recuperare debit
Pentru ca dv sa cunoasteti situatia financiara contestati oficial valoarea impusa in lista lunara de intretinere,solicitati oficial presedintelui de asociatie comunicarea platilor si natura eventualelor debite
Depuneti contestatie la asociatia de proprietari-solicitati numar inregistrare sau semnatura preluare cerere
Presedintele de asociatie are obligatia legala sa va raspunda in termen de 10 zile-conform disp L nr 196/2018
Platile aferente executari de interventii pentru asigurarea starii tehnice a oartii comune d econdominiu nu se prevad prin statutul asociatiei de proprietari
Intr-o asociatie de proprietari pot exista interventii periodice sau neprevazute,asociatia de tinand fond d ereparatii sau alte surse financiare
Au obligaţia de a răspunde în scris.
Ați avea dreptul sa dati în judecată asociația insa nu pot înțelege cazul asa și de aceea va spun de acest drept dar trebuie văzut mai exact.
Pentru refuzul de a preda acte în mod indubitabil se obține câștig de cauza.
Lamurire
paulica_67
De un an sant presedinte la o asociatie. Avem un proprietar care are o datorie. L am notificat si ne a spus ca din 2014,are apartamentjl scos la licitatie. A ... (vezi toată discuția)