avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Am o nelămurire, conform OUG 16/2022, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Am o nelămurire, conform OUG 16/2022, daca un salariat ...

Bună ziua,
Am o nelămurire, conform OUG 16/2022, daca un salariat are un copil peste 18 ani, nu lucrează și iși continuă studiile în învățământ superior, frecventă zi, se mai consideră ca ți persooană întreținută?
Sau copil majo dar care înca nu a terminat studiile liceeale?
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
simonarusu97, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand inceteza plata pensiei alimentare? exista obligativitatea platii pensiei si pe perioada masterului? Marian marius Marian marius Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: fiul meu a este licentiat din ac. vara, si m-a informat ca vrea sa se inscrie la masterat tot in cadrul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori, dacă se poate, câteva lămuriri. am doi ... TiganusNelutu TiganusNelutu Bună ziua! As dori, dacă se poate, câteva lămuriri. Am doi copii, unul major și unul minor pentru care plătesc pensie de întreținere în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor???? vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Spuneti-mi va rog in ce conditii o persoana se considera ca se afla in continuarea studiilor? Daca nu a absolvit liceul, adica nu a sustinut ... (vezi toată discuția)