avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ ...

Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ si mi-a fost respins. Acum trebuie sa platesc suma de 1086 lei cheltuieli judiciare fata de stat.
Mai scrie in raspuns ca "Onorariul aparatorilor din oficiu, av IA pt reclamanta si av AE pt parat, in cuantum de cate 543 lei va fi suportat din fondurie speciale ale MJ.
Obliga reclamanta la 1086 lei cheltuieli judiciare fata de stat."

Ce pot face?
Pot face apel in 3 zile de la pronuntare. Pe 9.01 am primit raspunsul.
Am sanse sa anulez cheltuielile daca fac contestatie?
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 13:01, 12 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ss anulați cheltuielile ,doar ,pt ca nu va convine sa plătiți credeți ca este un motiv întemeiat,?Doar în ipoteza în care ați câștigat în calea de atac respectiva nu ar trebui sa mai plătiți..
Incerc sa ma apar de un nebun care a facut o obsesie pt mine. Ma tem pt viata mea si a copiluui meu mai ales ca am fost amenintata si ccu un cutit. Am facut cerere pt ordin de protectie si nu mi-a fost aprobat pt ca nu am format o famillie cu individul. De la parchet mi-au recomandat sa fac aceasta cerere si acum sunt pusa sa platesc pt ca am cerut sa fiu aparata?
poate puteti ataca acea hotarare, consultati-va cu avocatul dvs.
Cu cea care ma reprezentat?
sau oricare altul.
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/articol_628...

e o chestiune de timp pana sa se poata obtine ordin si in cazul dvs, in care nu ati avut o relatie

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma întreținerii unor relații intime cu un ... vanessa.02 vanessa.02 Buna ziua! In urma întreținerii unor relații intime cu un bărbat am rămas însărcinată. După 3 luni și jumătate de sarcina am trăit in concubinaj ... (vezi toată discuția)
Reclamatie ptr.injurii si calomnii popescuelena77 popescuelena77 De un an de zile sunt injurata si calomniata de o vecina pe care stiu doar cum o cheama.Nu avem nici un fel de relatie de prietenie,nici macar de salut.Acum ... (vezi toată discuția)