avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut In 2020 am cumpărat un laptop de la eMag și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut In 2020 am cumpărat un laptop de la eMag și după un ...

Salut

In 2020 am cumpărat un laptop de la eMag și după un an l-am dus in service întrucât nu mai putea fi folosit. Aceștia nu l-au putut repara, mi-au dat banii înapoi și o reducere pentru un alt laptop
Acum laptopul nou cumpărat în 2021 s-au stricat și l-am trimis în garanție,l-au reparat însă firma de curierat l-a scăpat și stricat
Aceștia de la eMag îmi oferă numai banii înapoi pe el însă nu mi se pare normal că în decurs de 2 ani sa schimb 2 laptopuri
As putea face ceva legal pentru această situație? Mulțumesc anticipat
Aceștia de la eMag îmi oferă numai banii înapoi pe e

daca nu mai poate fi reparat, va dau banii inapoi, e maxim ce puteti obtine
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
primiti banii înapoi și ati folosit echipamentul gratis. Nu va e deajuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un laptop nou si dupa 10 luni s-a stricat ... Shantary Shantary Salut ..am cumparat un laptop nou si dupa 10 luni s a stricat el avand 2 ani garantie legala si inca 2 ani garantie extinsa ...am trimis laptopul la depanero ... (vezi toată discuția)
Produs defect altex cozmapaunita cozmapaunita Buna ! Am achizitionat un laptop in luna aprilie 2016 si dupa nici o luna de zile m_am prezentst cu el la magazin pentru ca se bloca si nu raspundea la comenzi ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca emag trece de perioada de 15 zile de service? ... Ein5 Ein5 Ce pot sa fac daca emag trece de perioada de 15 zile de service? La inceputul lunii octombrie am cumparat un laptop resigilat de pe emag. L-am primit cu ... (vezi toată discuția)