avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Din lac în puț...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Din lac în puț...

Buna ziuia.
Am avut pe rolul ,,Judecatoriei Private”un dosar in care,Primarul comunei unde detin un teren ,vrea sa-mi ia din acel teren o suprafată care nu a fost trecuta in registrul agricol,de catre bunicul meu.Eu sunt proprietar din 2007,cu contract de vanzare-cumparare de la tatal meu.Pentru ca la acest proces,reclamantul vrea anularea partiala adeverintei de punere in posesie,eliberata tatalui meu - anteriorul proprietar,nu m-am prezentat niciodata si nu am avut imputernicit la dosar,cu toate ca am fost chemat,dupa 6 luni de la incepere.Cu toate acestea,in numele meu s-au facut amanari ale termenelor de judecata,chiar in vederea incheierii unei tranzactii. A fost admis in dosar primarul comunei atat ca reclamant,cat si ca parat-presedinte al comisiei locale. in cea din urma calitate a cerut si obtinut amanarea judecarii. De asemenea pe site-ul Judecatoriei nu s-a scis nimic din momentul in care judecatorul s-a hotarat sa se pronunte(12 zile),pana la pronuntare-el detine si functie in conducerea Judecatoriei.Pentru aceste ,,amanari suspecte”am facut plangere ce a ajuns la C.de Apel.Aici,procurorul nu a dorit sa ia in seama decat o singura cerere de amanare,dipunand NUP.Eu am posibilitatea de a face plangere superiorului acelui procuror.Dar seful a contrasemnat ordonanta subalternului.Ce sens are?
Cel care înmaneaza o cerere catre judecator intr-un proces,pentru altcineva,nu ar trebui sa aiba o imputernicire? Unde pot gasi dreptate,in defavoarea acestor inamovibili comunisti? Consider ca judecatorul a stiut de la inceput ce vrea sa faca,dand consistenta dosarului cu situatii de amanare ilegala,dupa parerea mea.
A anulat,la final totul,chiar daca nu i s-a cerut decat anularea partiala.=D>
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere neplatita de 1 an IonutCristian04 IonutCristian04 Buna ziua, numele meu este Ionut, am 19 ani. Tatal meu nu mi-a mai dat pensia alimentara din luna mai 2015, am deschis un proces in vederea rezolvarii acestui ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Proces pentru retinere permis - pot amana termenul pentru a doua oara? typhoon73 typhoon73 as vrea sa stiu daca mai pot face o amanare a procesului dupa ce la primul termen am invocat lipsa apararii?daca nu cum anume as putea sa ma apar singur?Va ... (vezi toată discuția)