avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Soțul meu a primit o somație de plată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Soțul meu a primit o somație de plată în valoare ...

Buna seara! Soțul meu a primit o somație de plată în valoare de 13800(plata integrala a datoriei),daca nu plătește ne va scoate casa in care locuim la vânzare menționez faptul că această casă am primit -o de la socrii cu act de donație cu abitație viageră și socrii mei sunt in viața.Ne poate scoate executorul casa la vânzare?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:08, 18 Ianuarie 2023
Da, se poate scote la licitatie ce aveti, nuda proprietate.
Daca datorati suma, e de preferat sa va intelegeti sa platiti in cateva rate.
am uitat sa precizez că și eu sunt coproprietar la această locuință și un nepot coproprietar la curte
ati uitat sa precizati daca datoria e doar a sotului
Da,e doar datoria soțului,credit de nevoi personale.
Fără partaj, nu va poate scoate casa la licitatie.
Incercati sa platiti o suma mai mare.

Alte discuții în legătură

Va rog urgent explicatie clauze contract de donatie flori2 flori2 Buna ziua, Sotul meu a primit prin donatie de la parintii lui apartamentul in care locuim noi (mentionez ca socrii mai au un apartament in care locuies ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera veronica ene veronica ene buna ziua.locuinta soacrei mele este de la tatal ei.are contract de vanzare cumparare unde este trecuta ea si sotul ei.la un momemt dat scrie drept clauza ca ... (vezi toată discuția)
In caz de divort ce se intampla cu apartamentul in care locuim? ovidiu2009 ovidiu2009 As dori sa aflu ce se intampla cu apartamentul in caz de divort? Mentionez ca apartamentul a fost cumparat de la socrii in baza unui contract de vanzare ... (vezi toată discuția)