avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt salariat in cadrul unei primarii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt salariat in cadrul unei primarii de comuna, incadrata ...

Buna ziua!
Sunt salariat in cadrul unei primarii de comuna, incadrata in grad profesional consilier superior, gradatia 5. Am stabilit inca de la aparitia legii nr.153/2017, un coeficient in functie de care mi s-a calculat salariul anual, adica inmultirea acestuia cu salariul minim brut pe tara garantat in plata.
Anul acesta, care este baza legala de calcul a salariului? L 153/2017? sau OUG 168/2022? Cum se procedeaza in cazul in care se depaseste indemnizatia viceprimarului? Se poate scadea coeficientul in asa fel incat sa nu depasim acest nivel?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
olgutamadalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:14, 13 Ianuarie 2023
OUG 168/2022 se aplica.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare salariu functionar public Faranumebun Faranumebun Lucrez intr-o primarie ca si consilier superior gradatia 5. Salariile au fost stabilite conf lg 153/2017 printr-o hotarare de consiliu local au fost stabiliti ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat ca si functionar public de 2 luni, salariul ... blackman blackman Buna ziua. Sunt angajat ca si functionar public de 2 luni, salariul este pe coeficient fara alte sporuri si am inteles ca nu beneficiez de acesta crestere de ... (vezi toată discuția)