avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere de credit noua dupa semnarea contractului de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere de credit noua dupa semnarea contractului de credit ipotecar

Buna ziua,
In 14.11.2022 am incheiat un contract de credit ipotecar cu Raiffeisen Bank, la notar, la momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare a imobilului ipotecat.
Cererea de credit, primita prin brokerul de credit de la reprezentantul bancii, am semnat-o in data de 08.08.2022.

Astazi, 17.01.2023 am fost contactati de catre brokerul de credit cum ca reprezentantul bancii care s-a ocupat de dosarul nostru a realizat ca cererea de credit nu era semnata si ne-a trimis un set nou de documente pentru a le semna acum. Aceasta noua cerere de oferta este datata cu 09.08.2022.

Un alt aspect este faptul ca oferta de credit primita de la banca a implicat o dobanda fixa de 6.1%. La notar, la momentul semnarii contractului, reprezentantul bancii ne-a oferit spre semnare contractul de credit cu dobanda fixa de 5.9%.
Am semnalat reprezentantului ca sumele si cifrele sunt diferite fata de ce era trecut in oferta si l-am rugat sa mai verifice o data acest aspect. M-a asigurat ca sumele sunt corecte, asa ca am semnat contractul de credit pe noua oferta a bancii, si anume dobanda de 5.9%.

Este in siguranta sa semnam aceasta noua cerere de credit acum? Vor putea modifica cei de la banca dobanda inapoi la 6.1% sau va ramane valabil contractul de credit cu 5.9%?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare credit ipotecar prin act aditional ? Nicolae93 Nicolae93 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o intrebare. Am un credit ipotecar cu dobanda 8.5%, dobanda fixa 7 ani, perioada ramasa 13 ani. In momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar lxandru lxandru Buna ziua! Am facut o cerere pentru credit ipotecar la Ing si dupa multe peripetii am reusit sa semnam contractul de vanzare si ipoteca, mentionez ca am semnat ... (vezi toată discuția)
Modificare dobanda credit ipotecar in faza de analiza dosar maxia maxia Buna ziua, Am o mare problema: -in data de 19.04.2010 am depus la o banca o [b]cerere de refinantare [/b]a unui credit ipotecar contractat la BCR acum 5 ... (vezi toată discuția)