avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Camera de supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Camera de supraveghere

Buna ziua, vecinul meu si-a instalat o camera de supraveghere pe terenul sau, problema este ca desi este indreptata de-a lungul gardului ce ne desparte, unghiul de captare-inregistrare acopera si o parte din propietaea mea. Sustine ca a fost montata impotriva hotilor, este problema lui ce face pe propietatea sa, dar din cate stiu, am si eu dreptul la intimitate pe propietatea mea privata. Intrebarile mele sunt urmatoarele
-are nevoie de autorizatie de montare a camerei de supraveghere?
-unde pot sa ma adresez, pentru a orienta camera in asa fel incat sa nu capteze imagini de pe propietatea mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 17 Noiembrie 2015
Instalarea sistemelor de supraveghere,legal ,se poate executa numai de catre operatori economici acreditati care detin licenta emisa de catre IPJ,SRI
Sesizati oficial politia in vederea impunerii proprietarului sistemului de supravegehre a obligatiei de orientare camere pentru captare strict proprietate individuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere Costel Badea Costel Badea Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)
Montare camera de supraveghere masina si imobil - legalitate Alexandru2 Alexandru2 am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le ... (vezi toată discuția)
La casa este necesara licenta supraveghere video? amariusflorin amariusflorin Locuiesc la casa particulara. Saptamana trecuta am montat la mijlocul gardului cu vecinul doua camera orientate spre capeti. Pe casa am montat una care le ... (vezi toată discuția)