avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Avem un teren intravilan într-o altă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Avem un teren intravilan într-o altă localitate. ...

Bună ziua! Avem un teren intravilan într-o altă localitate. Profitând de faptul ca trecem mai rar pe acolo, deocamdată, vecinul și-a scos niște furtune în spatele casei, iar de aici paralel cu gardul mai departe de casa. Deci deversarea se face direct la suprafața solului infiltrandu- se mai mult în terenul nostru. Mai mult ca sigur că mută furtunul direct pe terenul nostru. Cum ar trebui să procedez?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:17, 25 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va recomand sa consultati un avocat pentru a primi asistenta corespunzatoare in aceasta problema. In concret, se poate notifica vecinul pentru a redirectiona scrugerile de apa si, ulterior, o actiune civila daca nu se solutioneaza pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate - hotar vecini Maria-Gratiela Maria-Gratiela Buna ziua! Ce se poate face in situatia in care detin un imobil plus terenul aferent, platesc impozit pentru o suprafata totala mai mare (250mp) decat cea ... (vezi toată discuția)
Deversare ape uzate pe strada AlinaMarinBadea AlinaMarinBadea Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)