avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de ...

Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de furnizare a apei potabile sisteaza de totul apa rece la o asociatie de locatari care are debite restante.Eu stiu ca Ordinul 119/2014 mentioneaza ca trebuie sa asigure apa pentru locatari, sper sa nu gresesc.Va multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 2 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Scrie undeva în ordinul menționat și ca trebuie sa asigure apa pentru locatari in mod gratuit?
Cred că nu pentru că furnizorul de apa intra in faliment,se închide și nu mai primește apa nimeni,nici locatarii care plătesc apa.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator
Prin contractul de furnizre utilitati furnizorul are dreptul in cazul in care beneficiarul se inregistreaza cu sume cu titlu de restanta sa sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor pana la plata integrala debit sau incheiere angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa menajera Stanciut Stanciut Regia de apa poate sa opreasca furnizarea apei la asociatile de proprietari pentru restanta.Mentionez ca avem procese pe rol cu rau platnici? (vezi toată discuția)
Restante intretinere Sonanca Sonanca Buna ziua. Va rog sa spuneti daca e legal ca intr-un bloc sa se inchida apa pentru toti locatarii pe motiv ca sunt 3 locatari cu restante la intretinere. ... (vezi toată discuția)
Restrictie la apa potabila florin_miron florin_miron Buna ziua Locuiesc in Galati, (108 aprtamente) in scara 1(36 apartamente), si de ceva vreme apa potabila se furnizeaza cu program si din ianuarie nu se va ... (vezi toată discuția)