avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul impozitare teren intravilan sub bloc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul impozitare teren intravilan sub bloc

Calcul impozitare teren intravilan sub bloc.
Detin un apartament de 49 m2 bloc cu 4 etaje intru-un oras, am verficat preturi hotararea de consiliu local.
Am gasit preturi teren intravilan si scrie asa se inmulteste cu suprafata utila transforamta in ha, cu suma aferenta in ron pentru teren cu constructi si cota de pe respectivul rang la oras si continua asa din care se scade suprafata acoperita de cladiri,practic acest calcul nu este pentru suprafata unui teren aflat sub bloc.
Practic nu stiu cum se calculeaza un impozit sub bloc, poate cineva sa ma ajute cu calcul la impozit teren sub bloc am citit legea din 2016 cand sa impus acesta impozitare dar nu reusesc sai dau de cap
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:00, 3 Februarie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite steffanias steffanias Locuiesc intr-o localitate avind rang de oras ,in zona A si ,as dori sa stiu cum se calculeza impozitul pe teren cu cladiri conform legii 571/2003 ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agrar intravilan zona b, rang localitate iii sterealili sterealili Buna ziua. Detin un teren in suprafata de 500 mm intr-o localitate de rang III, la care am platit in 2015 -3 lei si anul acesta suma de plata datorata este de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren intravilan cu construcţii L_Eva L_Eva Bună ziua, am un teren cu o casă în intravilanul unei localităţi, de 721 m2, care figurează în carte funciară (şi la Serv. Impozite) astfel: 400 m2 ... (vezi toată discuția)