Locuiesc intr-o localitate avind rang de oras ,in zona A si ,as dori sa stiu cum se calculeza impozitul pe teren cu cladiri conform legii 571/2003 actualizata,intru-cit in urma unei succesiuni am dobindit o proprietate in acelasi perimetru de domiciliu,cu o suprafata cu cel mult 50-70 m2 mai mare decit cea detinuta de mine, pentru care impozitul este de 3 ori mai mare.Mentionez ca acest teren are 6o m2 de constructie(anexe)iar restul este utilizat ca gradina de zarzavat.Imi puteti spune va rog de unde apare aceasta discrepanta?Ce trebuie sa fac pentru incadrarea acestei proprietati la alt nivel de impozitare intru-cit din calculele mele asa cum m-am priceput reiese ca s-a luat in calcul la rangul localitatii,rangul"0"pe care il detine numai Bucurestiul.V-as fi recunoscatoare daca mi-ati comunica suma din tabelul de calcul in care se incadreaza calculul impozitului pentru aceasta proprietate si cum se stabileste rangul unei localitati.Multumesc anticipat.Cu stima Stefania
400mp curte
melinda67
Bună ziua,
Am o nelămurire referitor la calcularea impozitului.Am 600mp curte +terenul de sub clădiri. În afară de asta am 550mp teren agricol, grădina. ... (vezi toată discuția)