avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... LEGEA DARII în plata Am câștigat un proces pe legea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

LEGEA DARII în plata Am câștigat un proces pe legea darii ...

LEGEA DARII în plata
Am câștigat un proces pe legea darii în plata,cu modificarea cursului CHF și acum trebuie sa plătim sumele aferente perioadei de suspendare a platilor=durata desfășurării procesului. Problema e ca banca nu ne-a solicitat suma din desfășurătorul de la momentul suspendarii×nr.luni de suspendare, ci a făcut un nou calcul al dobânzii datorate ,la soldul creditului ,pretinzând ca sumele nu sunt la fel ca în graficul de rambursare pentru ca soldul nu a scăzut,cum ar fi scăzut în cazul în care creditul nu ar fi fost suspendat și am fi plătit ca de obicei. Nu cred ca acest mod de calcul este în spiritul legii de dare în plata,care este o lege de protecție a consumatorului,nu de pedepsire a acestuia. Dobânda calculata astfel este considerabil mai mare. Va rog sa-mi spuneți părerea dvs.

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar, neadaptarea contractului cf. oug 50 , clauze abuzive luminita76 luminita76 avem un credit ipotecar la o banca din romania; am notificat banca la o conciliere in vederea adaptarii contractului respectiv conform oug50, gasind multe ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda ... FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda fixa si rate egale anuale, insa am observat, din graficul de rambursare si din structura ratei ... (vezi toată discuția)