avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sanatate

Buna ziua,

Eu lucrez cu contract de drepturi de autor si anual am obtinut venituri sub plafonul a 12 salariil minime.

Ma gandeam sa platesc macar contributiile la sanatate, oare cat as avea de platit pentru sanatate prin Declaratia unica pe care sa o depun curand?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 21 Februarie 2023
Optați in declaratia unica sa plătiți cass, veti fi asigurata un an și veți plăti pentru sase luni adică 1800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru dividende incasate in 2018 LigiaPopescu LigiaPopescu Buna ziua, Inteleg ca pentru dividendele incasate in 2017, in suma mai mare decat plafonul de 22.800 lei se plateste suma de 2.280 lei CASS in 2018. Nu ... (vezi toată discuția)
Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Sunt asigurata daca primesc venituri din chirii? AndreeaZhao AndreeaZhao Salutare tuturor! Mai sunt asigurata daca am venituri din chirii? (vezi toată discuția)