avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare cesiune de creanta - Abonament TELEKOM
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare cesiune de creanta - Abonament TELEKOM

Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul urmator . Am avut abonament Telekom si l-am portat la Orange prin martie 2018 . Abonamentul telekom ar trebui sa inceteze din momentul acela , dar astazi 30 Ianuarie 2019 , am primit notificarea de la firma de recuperari ca am de platit 2,200 lei . Nu am fost instiintat ca as avea vreo plata de facut catre Telekom , Am sunat la firma respectiva de recuperari si i-am spus doamnei de acolo ca nu am abonament la telekom si ca l-am transferat din martie 2018 la Orange , fapt ce trebuia sa duca la intreruperea contractului Telekom . Cand i-am spus ca nu am fost notificat in legatura cu vreo plata catre Telekom , mi-a inchis telefonul in nas.
As dori si eu o solutie cum sa rezolv problema . Multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
CosminAdrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvan22 , utilizator 18:58, 6 Februarie 2019
Strangeti toate documentele pe care le aveti in legatura cu portarea la Orange. Solicitati-le si celor de la Orange sa va puna la dispozitie situatia contului la portare. Portarea nu s-ar fi putut face daca aveati datorii la TELEKOM ( nu ar fi acceptat cei din urma, evident). Si cu toate documentele in brate, contestati cesiunea si suma pe care o imputa. Din experienta, va spun ca nu veti reusi sa discutati cu firma de recuperare. Sub nicio forma sa nu achitati vreo suma pana nu va lamuriti.

Daca nu va descurcati puteti apela la cineva de specialitate.
daca aveai perioada contractuala si te-ai portat acum te pune sa platesti taxa de reziliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)