avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu

buna! sunt victima intr un proces in care un individ mi a furat un obiect. am filmari am martori deci sanse mari sa castig.obiectul furat l a vandut intre timp.eu cum imi recuperez banii pe acel obiect daca instanta imi da dreptate daca individul nu are nimic?onorariul pt avocatul meu il mai pot recupera daca castig procesul?multumesc!

Alte discuții în legătură

Agentia imobiliara mi-a cerut comisionul inainte sa semnez contractul de v-c care mai apoi nu s-a semnat, si acum nu stiu cum sa-mi recuperez banii din comisionul platit agentiei imobiliare arlequin arlequin Buna ziua, Am lucrat cu un agent al unei agentii imobiliare din Bucuresti pentru a-mi gasi o locuinta sa o cumpar prin programul prima casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat recuperare imprumut arun.badiu arun.badiu Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am de recuperat de la o persoana fizica(e si ruda prin alianta) suma de 7500 lei. Documente care sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestituit Dica1 Dica1 Buna ziua, Am imprumutat o cunostiinta ( fost coleg de servici ) in urma cu aproximativ 2 luni de zile cu 800 de ron spunandu-mi ca are nevoie pentru plata ... (vezi toată discuția)