avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o întrebare privind cererea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o întrebare privind cererea de constituire a ...

Bună ziua. Am o întrebare privind cererea de constituire a dreptului de proprietate legea 263 din 22 iulie 2022.Eu și soțul avem vârstă de 62 respectiv 65 de ani. Avem în concesiune 1000 m2 pe raza localității Bosia jud Iași. Acest teren a fost imaș înainte de 1998 aparținând primăriei. Din 1999 a fost distribuit în concesiune pentru construcții de locuințe. Ceia ce am făcut și noi din anul 2000 am început constructia casei iar din 2003 locuim inea. Actualmente plătim 650 lei pe an concesiunea. Ni șe poate aproba cererea de constituire ca drept de proprietate asupra acestui teren avand în vedere ca am construit o locuinta pe el , respectând scopul pentru care ni s-a dat acest teren în concesiune ?

Alte discuții în legătură

O lamurire privind legea 18/1991 va rog! claudia.m claudia.m Buna tuturor, Am nevoie de o lamurire privind legea 18/1991, si în special Art. 36. (1)\"[i]Terenurile aflate în proprietatea statului, situate în ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o inrebare..... eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni de zile. ne intereseaza daca avem dreptul la un teren gratis din partea ... (vezi toată discuția)
regimul concesiunii terenului bizon11 bizon11 Parintii mei au cumparat in 1997 un apartament dintr-un imobil. Terenul aferent cladirii a fost concesionat de primaria com balotresti in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)