avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce documente am nevoie la un pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce documente am nevoie la un pfa?

Am înființat un PFA sistem real, caen principal 3299.
Ce documente în afară de 1.Registrul Jurnal de încasări și plăți, 2.Registrul inventar, 3.Registrul de Evidență fiscală, 4.facturi de vânzare (cu chitanțe/bonuri, la plata cash) mai sunt necesare pt.conta în partidă simplă?
Dacă eu fac lumânări și aranjamente și îmi cumpăr materii prime, fac NIR -uri pe materii prime și ieșiri pe produse finite?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate in partida simpla pfa costinionut costinionut Buna seara , Am infiintat un pfa vara trecuta iar domeniul principal de activitate este fabricarea bijuteriile din metale si pietre pretioase. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Completare rjip intreprindere individuala MoraruAnca MoraruAnca Buna seara. Am si eu unele nelamuriri, daca se poate sa ma ajute cineva? Am o intreprindere individuala, activitate machior. 1- Produsele care le cumpar le ... (vezi toată discuția)
Registre pfa-contabilitate partida simpla DraglaGabriel DraglaGabriel Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta Am un pfa Activitate principala 3213- fabricarea imitatiilor de bijuterii si nu cred ca complectez registrele cum ... (vezi toată discuția)