avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Persoană pensionată de invaliditate gradul III, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Persoană pensionată de invaliditate gradul III, actualmente ...

Persoană pensionată de invaliditate gradul III, actualmente evaluată cu handicap grav, în ce condiţii poate beneficia de indemnizaţie pentru însoţitor? Este necesar să solicite şi schimbarea evaluării medicale a capacităţii de muncă? Precizez că evaluarea capacităţii de muncă este la final, beneficiarul fiind înaintea vârstei de pensionare(64 ani şi 6 luni) .

Alte discuții în legătură

Care este diferenata intre pensia pe caz de invaliditae si cea le limita de varsta colta.marian colta.marian In august 2009 mama mea sa pensionat pe caz de invaliditate gradul 1 iar in octombrie poate sa sa pensioneze la limita de varsta. trebuie facut un alt dosar, ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. 1 invaliditate - handicap accentuat ccostras ccostras Pentru o persoana iesita la pensie din MAI in 2001 ca pensionar gr 1 de invaliditate(cancer osos cu amputatie picior de deasupra genunchiului, probleme ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pityika pityika Urmeaza sa ma pensionez pe caz de boala . Barbat 58 ani Vechime 37 ani 4 luni Salar 750 Ron Sporuri 25 % vechime ... (vezi toată discuția)