avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plângere L554 pe o instituție fuzionata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plângere L554 pe o instituție fuzionata

Bună ziua! Daca introduc plângere prealabilă pe L 554/2004, pentru refuzul nejustificat de a răspunde la o solicitare,adresată consiliului de administrație al unei instituții, (școală fuzionata cu o altă școală) dar se poate ca, fiind un proces pe rol împotriva ISJ și MEC, să se anuleze fuzionarea și să se revină înainte de instanta la separarea celor 2 scoli, atunci se anulează cu totul acțiunea , dispare calitatea procesuală sau se preia/continuă etapele către școala de care aparțin la momentul respectiv ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare hcl Crisstel Crisstel Cum trebuie sa procedeze secretarul UAT si primarul (ca initiator al proiectului de hotarare) la primirea unor plangeri prealabile de anulare a unei HCL? Este ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)