avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am o mașina cumpărată prin Mogo IFN. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am o mașina cumpărată prin Mogo IFN. Am terminat ...

Buna ziua. Am o mașina cumpărată prin Mogo IFN. Am terminat de plătit creditul la ea din data de 19.01.2023. Sunt 45 de zile astăzi și nu am primit documentele mașini ca sa pot înscrie mașina. Ei dau 30 de zile pentru eliberarea documentelor. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am luat o mașină prin parc auto prin un ifn mașină ... Iulian1995 Iulian1995 buna ziua , am luat o mașină prin parc auto prin un IFN mașină a fost inmatriculata pe numele meu rar tot și cei de la IFN mogo spun că nu am dreptul de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? - probleme cu înmatricularea mașinii aditza2002 aditza2002 Buna seara,am o problema destul de grava si nu știu cum să procedez...am luat o masina si cu credit de la mogo ifn si nr roșii pe 3 luni...masina adusă din ... (vezi toată discuția)
Actionare în instanta firma leasing buna seara , am nevoie de cateva răspunsuri!! am achiziționat ... Narcis98 Narcis98 Buna seara , am nevoie de cateva răspunsuri!! Am achiziționat o masini prin leasing, după 10 luni am avut un accident fără sa fiu eu de vina dar masina ... (vezi toată discuția)