avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie de stampila ...

Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat, Am nevoie de stampila de la Primarie pentru Chestionarul pentru constatarea obligativitatii de asigurare/eliberarii de asigurare a muncitorilor sezonieri romani, am fost astazi la Primarie, in Bucuresti si nu au putut/vrut sa imi puna stampila la punctul 6 unde se precizeaza ca sunt casnica si intretinuta de concubin, am adus pentru acest chestionar si actele care sa ateste ca sunt casnica si tot nu au stampilat. Am cunostinte care primesc aceasta stampila, doar ca ei locuiesc in provincie. Nu stiu ce as putea sa fac, nu pot sa plec fara aceasta stampila.

Alte discuții în legătură

Chestionar BogdanM88 BogdanM88 Chestionarul pentru constatarea obligativității de asigurare/eliberării de asigurare a muncitorilor sezonieri români, la rubrica ce confirmă dacă ... (vezi toată discuția)
Munca in germania, chestionar pt muncitori sezonieri luciancantea luciancantea Buna ziua, apelez la dumneavoastra pentru ca sa ma lamuresc si sa stiu la ce ma astept. Am un frate plecat in Germania si are nevoie de acest \"chestionar ... (vezi toată discuția)
Munca in germania - chestionar??? Andra19 Andra19 Buna ziua! Am o intrebare... O verisoara de-a mea este plecata in strainatate (Germania) la munca, in agricultura. Acum a trimis un chestionar, si anume ... (vezi toată discuția)