avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .... Doresc să cumpăr in teren în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .... Doresc să cumpăr in teren în suprafață de ...

Buna ziua .... Doresc să cumpăr in teren în suprafață de 48 ha care in acte este pădure extravilan, însă în realitate sunt doar ceva vegetație (tufe) nicidecum arbori... Cum as putea să îl scot din pădure și să îl trec în arabil sau fanate ....menționez că la fata locului nu se afla arbori
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:15, 13 Martie 2023
Buna ziua,
formulati o cerere la primaria locala in acest sens.
Dupa verificarea la fata locului ei pot constata ca este teren arabil si nu padure.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O primarie incalca codul fical marielamotte200 marielamotte200 Conform codului fiscal din anul 2018 si 2019 , impozitul la hectarul de teren arabil extravilan este 42-50 lei, impozitul la hectarul de teren pasune ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria ... danut65 danut65 Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria de folosinta : padure . Doresc pe acest teren sa construiesc o cabana cu amprenta la sol de 100 ... (vezi toată discuția)