avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat de moștenitor cu mai mulți proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat de moștenitor cu mai mulți proprietari

in certificatul de mostenitor(dupa decesul proprietarului) apar mai multi mostenitori cu cote de mostenire , cine trebuie sa figureze la asociație proprietar și cine poate deveni membru al asociației?
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 18:35, 13 Martie 2023
Toti trebuie sa figureze ca proprietari (coproprietari), unul singur dintre ei, desemnat de catre ei, poate deveni membru al asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Votul in cadrul asociatiei sniperm007 sniperm007 Am o problema cu care ma confrunt.In cadrul Asociatiei,o persoana detine 5 Ap.Are ecesta 5 voturi in cadrul sedintei Adunarii Generale? (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate dobandi calitatea de membru al asociatiei Marcus2 Marcus2 Am citit multe postari din urma, legate de acest subiect si totusi nu sunt lamurit. Spre exemplu, am sesizat intr-un raspuns mai amplu, recent, urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari - lipsa interes pentru actiune lawyer2016 lawyer2016 Buna ziua Am un proces cu asociatia unde detin in coproprietate un apartament dar nu locuiesc in el. Detin certificat de mostenitor si sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)