adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

heathcliff91 
	    	Utilizator

heathcliff91 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

heathcliff91 
	    	Utilizator

heathcliff91 
	    	Utilizator	    

Reductiunea donației o pot cere descendenții soțului, în termen de 3 ani de la decesul acestuia.
Rezerva succesorala a copiilor este jumătate din cota legala din masa succesorala rămasă după tatăl lor. Adică o cota dintr-o cota parte din jumătatea tatălui.
Punând în balanta sulta pe care ar putea-o obține si cheltuielile de judecata+ durata unui proces...ar fi o afacere proasta.
 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Miculescu Sorin	                   

Parintii mei (tata vitreg) mi-au donat apertamentul cu dreptul de uzufruct viager fara instrainare sau grevare,sarcini mentionate in CF pe numele lor.Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    Miculescu Sorin	                   

Parintii mei (tata vitreg) mi-au donat apertamentul cu dreptul de uzufruct viager fara instrainare sau grevare,sarcini mentionate in CF pe numele lor.Mentionez ... (vezi toată discuția)

Mihai488	                   

Am in proprietate un apartament si ma gandesc sa il trec pe numele fiului, unic copil, pt a evita complicatii viitoare. In sensul ca o eventuala viitoare sotie ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai488	                   

Am in proprietate un apartament si ma gandesc sa il trec pe numele fiului, unic copil, pt a evita complicatii viitoare. In sensul ca o eventuala viitoare sotie ... (vezi toată discuția)

antonie-ana-maria	                   

Buna ziua.As dori sa stiu daca acum 16 ani sa facut o donatie al unui apartament,apartament obtinut printr-o mostenire.Cei 2 mostenitori au donat apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    antonie-ana-maria	                   

Buna ziua.As dori sa stiu daca acum 16 ani sa facut o donatie al unui apartament,apartament obtinut printr-o mostenire.Cei 2 mostenitori au donat apartamentul ... (vezi toată discuția)