avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Avem un teren situat in stradela Cetățuia 16, zona ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Avem un teren situat in stradela Cetățuia 16, zona Frumoasa ...

Avem un teren situat in stradela Cetățuia 16,zona Frumoasa -Iasi,la aproximativ 100 m de o cale ferată și la vreo 8 km de aeroport.Am solicitat un certificat de urbanism in care se specifica că terenul respectiv se afla in zona de servitute aeronautică,lucru total imposibil după mine ,ținând cont de distanta (8 km) și de relieful terenului,jumătate deal.Este corect sau este o escrocherie a unor funcționari din Primăria Iași?Cum se poate repara situația,un nou certificat cu o noua solicitare?

Alte discuții în legătură

Teren expropriat indirect? Tudor Birlea Tudor Birlea Situatia de fapt: terenul meu se afla in vecinatatea Aeroportului Cluj-Napoca, in zona 2 de protectie. Terenul este afectat de o servitute aeronautica. ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Restrictie de distanta la constructia de case... marcelin marcelin BUna ziua, nu stiu cu ce sa incep. doresc sa cumpar o bucata de teren care este relativ aproape de zidurile unei manastiri/biserici. Ati auzit cumva de ... (vezi toată discuția)