avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!!! Daca cez-ul refuza sa faca o extindere de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!!! Daca cez-ul refuza sa faca o extindere de retea ...

Buna ziua!!! Daca cez-ul refuza sa faca o extindere de retea la terenul meu deoarece au niste conditii exagerate si nerealizabile,am posibilitate sa ii actionez in instanta pe motiv ca ma priveaza de utilitati...consider ca imi incalca un drept al meu...???

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-i determin pe cei de la sc cez sa sa-si ia un stalp de pe proprietatea mea!? alex9691 alex9691 Am cumpatar un teren acum doi ani undeva la munte....in mijlocul lui este un stalp al CEZ si pe toata lungimea terenului trece o retea de medie tensiune adica ... (vezi toată discuția)
Extindere retea electrica pe strada privata MarianPie MarianPie Salutare. Am construit o casa pe un teren privat si sunt in urmatoarea situatie. In momentul asta incerc sa ma racordez la utilitati, casa este la peste 100 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de un răspuns competent în cazul ... JOK3ROS JOK3ROS Buna ziua! Am mare nevoie de un răspuns competent în cazul în care exista o soluție de întrare în legalitate un următoarea speta: În anul 2019 am ... (vezi toată discuția)