avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuielile cu deplasarea in localitatea in care se ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuielile cu deplasarea in localitatea in care se afla imobilul pot fi deduse din chiria incasata?

Buna ziua!

Va rog ajutati-ma cu o problema. Folosesc contabilitatea in partida simpla pentru chiria primita de la o casa pe care am inchiriat-o si care se afla in alta localitate decat cea in care eu domiciliez. Spuneti-mi va rog daca in acest caz cheltuielile cu deplasarea (cazare, transport) in localitatea in care se afla casa inchiriata pot fi deduse din venitul realizat cu inchirierea?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Geo , utilizator 20:25, 18 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da in baza documenelor justificative . ( ordin de deplasare , foi de parccurs , factura de cazare , bonuri fiscale combustibil )
Multumesc pentru raspuns! Ar trebui sa dovedesc si motivul pentru care m-am deplasat la casa inchiriata sau nu este necesar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2023
Daniela Geo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Relocare în alt oraș în cadrul aceleiasi firme ancutza85 ancutza85 Lucrez de 3 ani la o firma iar în ultimul an am avut foarte multe delegații în capitala. Cam 20 zile pe luna. De la 1 noiembrie mi s-a schimbat și ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)